SUSANNE — susanne

PopUp-myymälä 3.-22.5 Runeberginkadulle, Helsinkiin!

naisten vaatteet popup susanne toukokuu

PopUp-myymälä 3.-22.5 Runeberginkadulle, Helsinkiin!

  ILOISTA VAPPUA JA TOUKOKUUTA! Poikkeuksellinen kevät on ollut odotusta täynna, koska päästään messuille, koska voidaan kohdata. Nyt näyttää jo iloiselta tulevaisuus joten päätimme toimia, ja: Meillä on suuri ilo ilmoittaa että Susanne PopUp-myymälä avataan Etu-Töölöön, Helsinkiin 3.5! Tervetuloa sovittelemaan ihania uutuuksia Pariisista, Milanosta sekä Montrealista!  Palvelemme Teitä kolmen viikon ajan osoitteessa Runeberginkatu 35 (Tunturikadun kulmatalo). Avoinna 10-18 La 10-16      

Lue lisää →


Kaunista talvea

alessia farkut neule pukeutuminen susanne talvi ystävänpäivä

Kaunista talvea

Ihanaa kun olemme saaneet lunta. Valoa ja energiaa; taivakin näyttää siniseltä kuin Alessia-neule! Nyt todellakin voi nauttia talvesta. Pue päällesi rento neule, verkkokaupasta löytyy vielä alennushintaan upeita neuleita. Nappaa omasi ja yhdistä vaikka Frank Lymanin farkkuihin. Niitä löytyy myös verkkokaupasta. Ja tietenkin kaikissa on pieni lisäjuju! Ilahdutetaan itseämme ja ystäviä kauniilla vaatteilla. Ihanaa talvea!

Lue lisää →


Laukkuja! Laukkuja!

bags Frank Lyman laukut Susanne

Laukkuja! Laukkuja!

Hurraa! Verkkokauppaan tupsahti juuri uudet Frank Lyman laukut! Pääset asusteet-palkista ihastelemaan kanadalaisen, ehkä ennemmin naisten vaatemalliston luojan upeita laukkuja! Entäs niitä vaatteita? Noo, totta kai! Paljastetaan jo nyt: Frank Lyman rantautuu Susanneen, mutta siitä enempi ensi kerralla.

Lue lisää →


Kotoilua ja työasuja

etätyö joulunaika kotoilu mekko rypistymätön susanne työasu vaate verkkokauppa

Kotoilua ja työasuja

Etätyö ja etäaika. Nyt kotoillaan ihanissa ohuissa neuleissa ja matkamekot muutautuvat "sohvamekoiksi". Tiedäthän nämä Susannen upeat rypistymättömät mekot! Tänä syksynä te, ihanat asiakkaat, olette opettaneet meille uuden vaatesanan: Kotoilumekko! Jos Sinulla ei vielä ole, niin tilaa äkkiä! Mukavaa kotoilua! Ja joulun odotusta!  

Lue lisää →