SUSANNE — verkkokauppa

Verkkokauppa rules!

kotiasu verkkokauppa vuosi2021

Verkkokauppa rules!

Kevättä olemme varmaan kaikki odotaneet kovasti. Koronan piti hellittää ja näkisimme toisiamme. Valitettavasti vallitsevat olosuhteet veivät kevään PopUp-kohtaamiset. Piti olla 3 viikkkoa Helsingissä myymälä ja kahdet Ystävä-myynnitkin, mutta eihän näitä nyt voi pitää. Harmittaa! Pakko oli luopua, mutta onneksi moni on löytänyt Susannen verkkokaupan. Ja aivan ihanaa on ollut saada kommentteja että moni kaipaa arjessa muutakin kuin verkkarit ja t-paidan, etätöihinkin kuulema on piristävää pukeutua kunnolla. Ja työpäivän loputtua vaihtaa taas vaatteet. Me täällä "netissä" yritämme jatkaa pukeutumisen auttamista! Frank Lyman- mallisto lisääntyy viikko viikolta. Ne koot tosiaan vastaavat ihan normi suomi-kokoja.  Lisäpalveluna nyt pääkaupunkiseudella kotisovitus. Valitse vaateet ja tilaa...

Lue lisää →


Ystävänpäivää!

tarjous verkkokauppa ystävänpäivä

Ystävänpäivää!

Tässä pieni runo ja tarjous ystävänpäivän kunniaksi:   Lupaan pakata Sulle mekkoa ja sukkaa, samalla ajattelen kaunista kukkaa. Kukka on kuin vaate, päivän piriste ja aate!   Ystävänpäivän lahjaksi postikulut 0e sunnuntaihin asti. (10.-14.2-21) Ihanaa Ystävänpäivää!  

Lue lisää →


Kotoilua ja työasuja

etätyö joulunaika kotoilu mekko rypistymätön susanne työasu vaate verkkokauppa

Kotoilua ja työasuja

Etätyö ja etäaika. Nyt kotoillaan ihanissa ohuissa neuleissa ja matkamekot muutautuvat "sohvamekoiksi". Tiedäthän nämä Susannen upeat rypistymättömät mekot! Tänä syksynä te, ihanat asiakkaat, olette opettaneet meille uuden vaatesanan: Kotoilumekko! Jos Sinulla ei vielä ole, niin tilaa äkkiä! Mukavaa kotoilua! Ja joulun odotusta!  

Lue lisää →


Black Friday!!

Black friday neule popup tarjous tilaa netistä verkkokauppa viskoosineule

Susanne mukana Black Friday-tarjouksissa! Koodilla bfsusanne20 saat -20% kaikista tuoteista alea! Eikö ole hullua?! Jopa alennetuista! Keskiviikkona klo 00.00 alkaa! Ja sunnuntaihin asti voi shoppailla! Kurkkaa ihania neuleita, värejä löytyy. Suurin osa on tutusti yhden koon eli 34-42, Ranskalaisia ja Italialaisia kun ovat. Jos herää kysymuksiä niin ota yhteyttä, vastaamme myöhään illallakin. Tai ei lauantaina, mutta yritetään tosi nopeasti! Black Friday on Susannessa pitkä viikonloppu! Lystikästä ostohetkeä!    

Lue lisää →


Lokakuu

huivi kiitos lappeenranta Lokakuu neule neule huivilla popup ruska syksy tilaa netistä tupsu verkkokauppa viskoosineule

Lokakuu

Se on sitten lokakuu! Ihana ruska, sää viilenee ja illat pimenee. Nyt olisi hyvä hetki tilata pehmeä viskoosineule, Kurkkaa tuota neuletta 6973, siihen kuuluu myös tuo ihana tupsupäinen huivi! Kiitos Lappeenrannan PopUpissa vierailleet, hauskaa oli kohdata!  Nyt hetki funtsitaan missä seuraavan kerran poksahdetaan!  

Lue lisää →